dagelijks bereikbaar op 026 669 0510

Virtual Reality Cardboards

Virtual reality voor iedereen! Met custom made virtual reality cardboards wordt jouw smartphone in enkele minuten veranderd in een ware vr-bril. Ervaar de spannende, leuke en nog nauwelijks ontdekte wereld van virtual reality. Nu ook als uniek relatiegeschenk, helemaal nieuw op de zakelijke markt.

Zakelijke mogelijkheden

De Cardboard is geschikt voor meerdere bedrijfsdoeleinden. Denk aan evenementen en bedrijfsgeschenken, maar ook als ondersteuning van presentaties. Vanaf een oplage van 100 stuks kunt u de virtual reality cardboards volledig naar uw wensen laten bedrukken.

 • Voldoet aan hoogste kwaliteitseisen
 • Volledig Full Colour bedrukbaar met uw eigen design. Hierin kunnen wij u ondersteunen
 • Binnen 10 werkdagen geleverd (productie Nederland)
 • Zowel opgevouwen in de verpakking als reeds in Virtual Reality Cardboardselkaar gevouwen en kant en klaar voor gebruik leverbaar.

Prijzen voor dit unieke, costum made relatiegeschenk zijn:

 • 100 stuks voor €8,50 ps
 • 200 stuks voor €7,90 ps
 • 300 stuks voor €7,30 ps
 • 600 stuks voor €6,20 ps
 • 900 stuks voor €5,30 ps

Brillen kunnen in een bijpassend doosje geleverd worden, deze wordt ook full colour naar wens samengesteld.

Apps

Qua VR apps en VR video’s hebben wij de beste partners in de markt. Wij kunnen u daar al goed in adviseren en nemen u graag mee in deze nieuwe wereld. Enkele apps die mogelijkheden weergeven zijn:

Om deze te bekijken heb je natuurlijk wel een virtual reality cardboard nodig, twijfel dus niet en nodig ons eens uit voor een geheel vrijblijvend gesprek.

 

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan

  Omschrijf het doel of het artikel waar u naar opzoek bent

  Aantal artikelen

  Uw bedrijfsnaam

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  RoHil Relatiegeschenken

  RoHil Relatiegeschenken is opgestart door Roel Hilderink. Het is een jong en vernieuwend bedrijf waar je terecht kunt voor een compleet aanbod aan relatiegeschenken, merchandise, sport- en bedrijfskleding, gadgets, give aways, snoepgoed, goodie bags, gifts en cadeaupakketten. Denk daarbij aan mooie geschenken voor uw klanten of relaties, unieke Kerstpakketten voor uw medewerkers of laat ons een iets heel anders voor u verzinnen.fotoRoel

  Wij onderscheiden ons door mee te denken met onze opdrachtgever. Naast standaard offertes, geven wij graag unieke voorstellen met leuke producten!