dagelijks bereikbaar op 026 669 0510

Snoep Relatiegeschenken

KLIK HIER VOOR HET AANVRAGEN VAN EEN OFFERTE VOOR SNOEP RELATIEGESCHENKEN

Bent u opzoek naar snoep relatiegeschenken? Dan helpt RoHil Relatiegeschenken uit Zutphen u graag verder.

Naast de traditionele producten als  bedrukte pennen, aanstekers, USB sticks, tshirts en ander textiel, leveren wij ook de nieuwe en innovatieve producten. Door veel persoonlijke aandacht vinden wij altijd een passend product bij de wensen van de klant.

Komt u uit Zutphen en omgeving dan komen wij graag bij uw langs voor een kennismaking. Neem gerust een contact op.

Snoep Relatiegeschenken

snoep relatiegeschenken

snoep relatiegeschenken

Bent u opzoek naar kauwgom, zoetjes, zuurtjes, pepermuntjes in wikkels, potten of blikje. Er is van alles mogelijk, ook grote glazen potten met winegums of heerlijke repen chocolade. De mogelijkheden zijn ten over. Vraag via bovenstaande link een offerte aan en wij helpen u bij het vinden van de juiste snoep relatiegeschenken.

Andere populaire relatiegeschenken zijn; mokken, tassen, pennen, bidons, USB-sticks, paraplu’s, sleutelhangers, waterflesjes, ijskrabbers, keycords, powerbanks, aanstekers, polo’s en t-shirt. Deze zijn via RoHil Relatiegeschenken allemaal te bedrukken, graveren of te borduren.

Vormgeving
RoHil Relatiegeschenken Zutphen helpt u ook graag met uw vormgeving. Wij kijken samen met u naar de mogelijkheden, en kunnen dit dan voor u vormgeven. Als u eens wat anders wil dan uw logo of u wilt iets orgineels laten samenstellen, dan is dat geen enkel probleem.

 

Over RoHil Relatiegeschenken Zutphen

RoHil Relatiegeschenken is opgestart door Roel Hilderink. Het is een jong en vernieuwend bedrijf waar je terecht kunt voor een compleet aanbod aan relatiegeschenken, merchandise, sport- en bedrijfskleding, gadgets, give aways, snoepgoed, goodie bags, gifts en cadeaupakketten. Denk daarbij aan mooie geschenken voor uw klanten of relaties, unieke Kerstpakketten voor uw medewerkers of laat ons een iets heel anders voor u verzinnen.fotoRoel

Wij onderscheiden ons door mee te denken met onze opdrachtgever. Naast standaard offertes, geven wij graag unieke voorstellen met leuke producten!

Neem gerust een contact op.