dagelijks bereikbaar op 026 669 0510

Bedrukte kleding Zutphen

Bent u opzoek naar bedrukte kleding, tassen, sportkleding of ander bedrukt textiel in de omgeving van Zutphen? Dan helpt RoHil Relatiegeschenken Zutphen u graag verder. Klik hier voor een overzicht van de producten die wij leveren, neem vervolgens contact op met RoHil Relatiegeschenken voor een scherpe prijs.

Het kleding bedrukken is al mogelijk vanaf 1 stuk, maar natuurlijk ook voor grote aantallen. Kijk op deze website welk aanbod aan shirts, tassen, truien, broeken, jassen. Dit kan allemaal bedrukt besteld worden via RoHil Relatiegeschenken. Stuur een mail met de artikelnummers en aantallen naar: info@rohil.nl. Dan krijgt u een scherpe vrijblijvende offerte op maat.

Komt u uit Zutphen en omgeving dan komen wij graag bij uw langs voor een kennismaking. Neem gerust een contact op.bedrukte kleding zutphen

Bedrukte kleding Zutphen

Bedrukte kleding en textiel uit Zutphen worden door RoHil Relatiegeschenken geleverd. In kleine aantallen of grote oplages. Voor promotionele activiteiten of als modieus shirt, alles is mogelijk.

Vraag via contact de brochures aan. Dan kom ik deze persoonlijk bij u langs brengen.

 

Over RoHil Relatiegeschenken Zutphen

RoHil Relatiegeschenken is opgestart door Roel Hilderink. Het is een jong en vernieuwend bedrijf waar je terecht kunt voor een compleet aanbod aan relatiegeschenken, merchandise, sport- en bedrijfskleding, gadgets, give aways, snoepgoed, goodie bags, gifts en cadeaupakketten. Denk daarbij aan mooie geschenken voor uw klanten of relaties, unieke Kerstpakketten voor uw medewerkers of laat ons een iets heel anders voor u verzinnen.fotoRoel

Wij onderscheiden ons door mee te denken met onze opdrachtgever. Naast standaard offertes, geven wij graag unieke voorstellen met leuke producten!

Neem gerust een contact op.