dagelijks bereikbaar op 026 669 0510
placeholder

Bedrijfskleding Zutphen

Bent u opzoek naar sportkleding of bedrijfskleding Zutphen? Dan helpt RoHil Relatiegeschenken Zutphen u graag verder. Klik hier voor een overzicht van de producten die wij leveren, neem vervolgens contact op met RoHil Relatiegeschenken voor een scherpe prijs.

Naast een ruim aanbod aan bedrijfskleding Zutphen, al mogelijk vanaf 1 stuks, maar ook in grote aantallen te leveren. Kijk op deze website welk aanbod aan shirts, jassen, truien, broeken, jassen en t-shirts. Dit kan allemaal bedrukt besteld worden via RoHil Relatiegeschenken. Stuur een mail met de artikelnummers en aantallen naar: info@rohil.nl. Dan krijgt u een scherpe vrijblijvende offerte op maat.

bedrijfskleding zutphen

bedrijfskleding zutphen

Komt u uit Zutphen en omgeving dan komen wij graag bij uw langs voor een kennismaking. Neem gerust een contact op voor bedrijfskleding Zutphen.

Bedrijfskleding Zutphen

Bedrukte shirts, t-shirts, kleding, textiel en bedrijfskleding uit Zutphen worden door RoHil Relatiegeschenken geleverd. In kleine aantallen of grote oplages. Van promotionele shirts of modieus shirt, alles is mogelijk.

Vraag via contact de brochures aan. Dan kom ik deze persoonlijk bij u langs brengen.

Bedrijfskleding is vandaag de dag niet meer weg te denken. Menig personeel loopt in bedrijfskleding. Bedrijfskleding heeft dan ook vele functies.

Bedrijfskleding staat niet alleen garant voor veiligheid voor uw personeel maar is het vaak ook een verlening voor het bedrijf. De bedrijfskleding draagt mede bij aan het imago van het bedrijf. Daarbij moet bedrijfskleding ook gewoon functioneel zijn.

Assortiment bedrijfskleding

 

Wij bieden een breed assortiment aan bedrijfskleding. Wij leveren dan ook bedrijfskleding aan uiteenlopende branches. Van bedrijfskleding voor de bouw branche tot aan de transport branche.

Wij kunnen, als u dat wilt, een unieke bedrijfskleding lijn ontwikkelen in de richtlijnen van uw huisstijl. Met deze bedrijfskleding kunt u zich onderscheiden van de rest.

Type bedrijfskleding

Hieronder staat een kleine greep uit ons assortiment aan bedrijfskleding, uiteraard kunnen wij ieder gewenst type bedrijfskleding voor u leveren:

  • Spijkerbroeken
  • Stofjassen
  • Overalls
  • Thermische bedrijfskleding
  • Representatieve bedrijfskleding
  • Signaal bedrijfskleding
  • Bosbouw bedrijfskleding
  • Promotie bedrijfskleding
  • Overige bedrijfskleding

Over RoHil Relatiegeschenken Zutphen

RoHil Relatiegeschenken is opgestart door Roel Hilderink. Het is een jong en vernieuwend bedrijf waar je terecht kunt voor een compleet aanbod aan relatiegeschenken, merchandise, sport- en bedrijfskleding, gadgets, give aways, snoepgoed, goodie bags, gifts en cadeaupakketten. Denk daarbij aan mooie geschenken voor uw klanten of relaties, unieke Kerstpakketten voor uw medewerkers of laat ons een iets heel anders voor u verzinnen.fotoRoel

Wij onderscheiden ons door mee te denken met onze opdrachtgever. Naast standaard offertes, geven wij graag unieke voorstellen met leuke producten!

Neem gerust een contact op.